Sähköasennukset

Kaapelipojat Oy toimii Pirkanmaalla ja toteuttaa luotettavasti ammattitaidolla kaikki sähkötyöt suunnittelusta toteutukseen. Toimitamme myös sähkötarvikkeet sähkötukkujen laajasta valikoimasta asennuspalveluineen. Uudiskohteista saneerauksiin. Omakotitaloista teollisuushalleihin. Liikehuoneistoista rantasaunaan.

Sähköasennustyöt Tampereen seudulla

Tilaa paikan päälle ammattitaitoinen sähköasentaja, jolta onnistuu sähköasennukset käden käänteessä! Kaapelipojilta voit tilata sähköasennukset pienistä suuriin kohteisiin. Asentajat sähköalan ammattilaisina hoitavat monipuoliset sähkötyöt niin pieneissä kuin isoissakin kohteissa. Meiltä löytyy vahva osaaminen myös erilaisten vikakorjausten hoitamiseen.

Tilauksen yhteydessä saat arvion työmäärästä ja aikataulusta. Me hoidamme hommat turvallisesti ja takuuvarmasti! Muistathan hyödyntää kotitalousvähennyksen sähköasennustöitä tilatessasi.

Sähköurakoiden ammattitaitoinen ja luotettava yhteistyökumppani

Toteutaamme vankalla ammattitaidolla ja pitkällä kokemuksella sähkösuunnittelun, -asennukset, -saneeraukset sekä huoltotyöt niin remontti- kuin uudiskohteisiinkin kilpailukykyisillä hinnoilla. Meiltä löytyy osaamista myös turvallisuusmittauksista.

Taitavilta asentajiltamme onnistuvat sähköasennukset koteihin, kiinteistöihin, liikehuoneistoihin tai teollisuuden toimitiloihin. Kokemuksen lisäksi Kaapelipojilla on sähköalan S1-urakointioikeudet.

Tyytyväiset asiakkaat ovat paras käyntikorttimme.

Voit tutustua referensseihimme täältä.