Taloautomaatio

Tarjoamme KNX-taloautomaatiojärjestelmiä avaimet käteen -palveluna. Aloitamme kartoittamalla perheenne tai yrityksenne tarpeet, suunnittelemme taloautomaatiosta kokonaisuuden ja toteutamme automatisoinnin kaapeloinnilla, kytkennällä ja ohjelmoinnilla, unohtamatta asennuksen jälkeistä ylläpitopalvelua.

KNX-taloautomaatio

Kaapelipojat on KNX-talotekniikan asiantuntija. Palvelemme ammattitaidolla kattavasta suunnittelusta toteutukseen, käyttöönottoon ja aina ylläpitoon asti.

KNX-järjestelmän tarkoituksena on yhdistää rakennuksenkaikki sähköiset toiminnot yhtenäiseksi älykkäästi toimivaksi verkoksi. Yhdellä järjestelmällä ohjataan kaikkia rakennuksen toimintoja: valaistusta, lämmitystä, ilmastointia sekä valvontaa.

Turvallista asumista

KNX-väylätekniikka huolehtii sinun ja perheesi turvallisuudesta. KNX-taloautomaatio ohjaa kotisi hälytysjärjestelmää ja valaistusta lomalla ollessasi siten kuin olisit kotona. Se katkaisee tarpeettoman vedensyötön tai kytkee virran pois valitsemistasi pistorasioista.

KNX-taloautomaatio lisää kotisi asumismukavuutta yksilöllisesti. Kotisi tekniikka valaistuksesta ilmanvaihtoon tai vaikkapa huonekohtaiseen lämmitykseen toimii juuri toiveidesi mukaisesti ja helposti - voit muuttaa kotisi tunnelmaa tilanteen mukaan yhdellä painalluksella.

Taloautomaatio yrityksille

Taloautomaation sähköasennuksissa korostuu tehokkuus, joustavuus, energiansäästö, luotettavuus ja käyttömukavuus. Automaation avulla voidaan ohjata toimitilojen energiankäyttöä ja tuoda tätä kautta yritykselle pitkällä aikavälillä kustannussäästöjä. Automaation avulla voidaan ohjata myös rakennuksen valvontaa ja varmistaa turvalliset toimitilat.

Tilaa ilmainen talotekniikan kartoitus!

Ota yhteyttä ja tilaa ilmainen talotekniikan esittely! Asiantuntijamme kertoo tekniikan mahdollisuudet parantaa perheesi asumisviihtyvyyttä ja tuoda yrityksille tehokkuutta ja turvallisuutta.